+31 (0) 20 – 894 3863 sales@webdevelopmentgroep.nl
Selecteer een pagina

Ook alleen webadvies

Webadvies: Online marketing advies

Naast dat wij een productiehuis zijn, adviseren wij klanten over de rijkheid aan online mogelijkheden zonder zelf de realisatie te verzorgen: webadvies. Onze experts hebben jaren ervaring op het gebied van online communicatie, strategie, conceptontwikkeling en technische implementaties. Onze adviezen zijn praktisch van aard en zodoende direct toepasbaar. Geen lange verhalen of theoretische visies, we denken strategisch en vertalen dat naar een praktische overzicht of programma van eisen waarmee u direct aan de slag kunt. Onze adviezen zijn multidisciplinair; omdat onze adviseurs overleg voeren met het multidisciplinaire netwerk.

WordPress cms advies

In de afgelopen jaren hebben we door goed te luisteren naar onze klanten geleerd over hoe zij het liefst een CMS willen gebruiken. Redactionele efficiëntie is het belangrijkst. Dagelijkse handelingen moeten eenvoudig zijn. Geen dubbel werk, en heldere feedback wanneer je een foutje maakt. Op basis daarvan kiezen we voor het meest favoriete content management systeem in de wereld: WordPress. Een ijzersterk platform, met ongekende ontwikkelcapaciteit en vindbaarheid in Google.

Voorbeeld van webadvies: Social media dashboard

Een voorbeeld van webadvies kan het gebruik zijn van een social media dashboard. Het leven van een online marketeer is hectisch, op talloze fronten lopen campagnes, kwetteren mensen tegen jou of je merk aan en willen ze à la minute geholpen worden. Dat kun je dus niet allemaal zelf meer in de gaten houden. Maak je team, de directie, vrijwilligers, misschien wel je hele organisatie of zelfs je klanten mede verantwoordelijk en openbaar wat er op social media gebeurt.

Interesse? Neem contact op
Een online communicatie strategie vraagt om technische afwegingen. Benut de mix aan expertise van ons bureau; wij zijn graag de schakel tussen (marketing-) communicatie professionals en techneuten, want we spreken beide hun taal. Heb je interesse? Start samen een project met ons!

[ap_call_to_action button_text=”Start een project” button_url=”http://www.webdevelopmentgroep.nl/start-een-project/” button_align=”center”]

Wilt u ook ons webadvies?

Wilt u meer weten over het ontwikkelen van een website? Maak hier meteen een afspraak of vraag een vrijvlijvende offerte aan. Bellen kan natuurlijk ook op: +31 (0) 20 – 894 3863[/ap_call_to_action]