+31 (0) 20 – 894 3863 sales@webdevelopmentgroep.nl
Selecteer een pagina

Bent u op zoek in de omgeving van Amsterdam in Noord Holland naar een partij die web development voor u kan verzorgen? Bij de web development groep bent u aan het juiste adres. We ontwikkelen websites,webapps en online projecten voor middelgrote en grote organisaties, de overheid en stichtingen. Onze medewerkers zijn specialisten in hun vakgebied met meer dan 15 jaar ervaring.

Doelgericht web development

apps-webdevelopment-groepBij de web development groep Amsterdam is ons web development niet een doel op zich. Het gaat om het resultaat dat we samen boeken met uw website. Dit betekent dat we ook betrokken zijn bij uw online strategie. We stellen samen een plan op wat uw doelgroep is, hoe we deze het beste bereiken. Daarna zijn we samen verantwoordelijk voor het succes van uw website. Onze ervaring leert namelijk dat een website nooit echt af is, maar dat voortschrijdend inzicht en blijven aanpassen van uw website het succes van uw website verbeterd.

Web development groep Amsterdam

Omdat via het internet het praktisch overal mogelijk is om in Nederland de website te laten ontwikkelen nemen we natuurlijk ook graag opdrachten buiten de omgeving van Amsterdam aan. Toch kan het wel zo prettig als u veel contact met ons heeft dat we in de buurt zitten. We zitten midden in de duinen recht voor de kust bij Amsterdam: Wijk aan Zee. We hebben gratis parkeerplekken en een goede brainstorm sessie kunnen we altijd starten of afronden met een inspirerende duin- of strandwandeling.

Bij de Web development groep Amsterdam zoeken we naar de juiste mix van een website die er professioneel uit ziet, maar ook alle functionaliteit die u wenst bevat. Dit kan betekenen dat we gebuik maken van bestaande componenten, thema’s en plugins. Toch komt het ook voor dat we iets helemaal op maat voor u moeten ontwikkelen. Onze webdevelopers hebben jarenlang ervaring en gaan zo’n uitdaging met veel plezier aan!

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u gewoon eerst eens overleggen per telefoon?

[ap_call_to_action button_text=”Start een project” button_url=”http://www.webdevelopmentgroep.nl/start-een-project/” button_align=”center”]

Ook een effectieve website laten maken?

Wilt u meer weten over het ontwikkelen van een website? Maak hier meteen een afspraak of vraag een offerte aan. Bellen kan ook op: +31 (0) 20 – 894 3863[/ap_call_to_action]