+31 (0) 20 – 894 3863 sales@webdevelopmentgroep.nl
Selecteer een pagina

Webdevelopment: Websites

De Webdevelopmentgroep is geen organisatie zoals vele anderen. Bij ons staat resultaat centraal. We ontwikkelen dus niet zomaar alleen een goed uitziende website, maar eerder een website die echt resultaat oplevert. Dat resultaat kan voor iedereen iets anders zijn. Denk daarbij aan een offerte aanvraag of een ‘bel mij’ verzoek, het downloaden van whitepapers of de verkoop van producten in uw webshop. Met zulke doelen voor ogen ontwikkelen wij websites die als volwaardig marketingkanaal gaat dienen.

Bepaal de strategie

Allereerst moeten we zorgen voor een goede en eenduidige strategie. Iedere website heeft doelen of doelgroepen. Die doelgroepen moeten goed aansluiten bij de inhoud en uitstraling van de website en daarom overgaan tot het plaatsen van een bestelling of het aanvragen van een offerte. Tijdens deze strategische fase bepalen we de indeling van de website en gewenste resultaten. Ook bedenken we diverse functionaliteiten die de website moet gaan bevatten of in de toekomst moeten gaan bevatten.

Webdesign

Vervolgens is een webdesign nodig. Onze webdesigners hebben al jarenlange ervaring in het ontwerpen van een goed en modern website. Het webdesign past uiteraard binnen uw huisstijl en heeft een aantrekkelijke uitstraling zodat bezoekers aangespoort worden om over te gaan tot een van de gewenste acties. Wij bouwen anno nu al onze websites responsive zodat ze ook voor tablet of mobiel er perfect uit zien.

Verdere website ontwikkeling

Hierna gaat ons developmentteam aan de slag met de web development van de website. In de meeste gevallen gebruiken we WordPress als systeem voor Content Management, zodat u na oplevering zelf in staat bent om de website actueel te houden. Tijdens de ontwikkeling van de website houden we rekening met de regels die vanuit browsers en zoekmachines gesteld worden, zodat de website geschikt is voor de hoogste vindbaarheid in Google.

Meten en verbeteren

Na de oplevering van de website kunnen zijn we niet klaar. Meteen vanaf de start is het belangrijk om met Google Analytics aan de slag te gaan, zodat inzichtelijk gemaakt kan worden wat het resultaat van de website is en hoe we dit resultaat kunnen verbeteren.

[ap_call_to_action button_text=”Start een project” button_url=”http://www.webdevelopmentgroep.nl/start-een-project/” button_align=”center”]

Ook een website laten maken?

Wilt u meer weten over het ontwikkelen van een website? Maak hier meteen een afspraak of vraag een vrijvlijvende offerte aan. Bellen kan natuurlijk ook op: +31 (0) 20 – 894 3863[/ap_call_to_action]